Να στείλετε μήνυμα
products

Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WANLIN
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000
Τιμή: USD0.16/PC-USD0.20/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: 4000-10000pcs ανά την παλέτα ή 400pcs ανά δέμα
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Υφαμένο ύφασμα PP & τοποθετημένη σε στρώματα ταινία PE Τύπος τσαντών: Κατώτατη τσάντα φραγμών με την τυποποιημένη εσωτερική βαλβίδα
Βιομηχανική χρήση:: Putty γύψου ασβεστοκονιάματος κονιάματος τσιμέντου Εκτύπωση: Ανώτατο χρώμα 4 ανά πλευρά
Πιστοποιητικό:: ISO9001 ISO14001
Υψηλό φως:

30kg τα PP τσιμεντάρουν τις τσάντες

,

Τσάντες 20kg τσιμέντου PP

,

25kg τσάντες τσιμέντου πολυπροπυλενίου


Περιγραφή προϊόντων

Καυτή τσάντα κατώτατου τσιμέντου φραγμών πώλησης 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg κενή υφαμένη PP με την αυτόματη βαλβίδα

 
Περιγραφή προϊόντων

_02.jpg

.jpg.JPG

 

Προϊόν Τοποθετημένος σε στρώματα υφαμένος PP σάκος κατώτατων βαλβίδων φραγμών με τη μόνη κλείνοντας τυποποιημένη εσωτερική βαλβίδα
Υλικό Υφαμένη PP τοποθετημένη σε στρώματα ύφασμα ταινία
Εκτύπωση Ανώτατα 4 χρώματα σε κάθε πλευρά Εκτύπωση όφσετ
GSM 70gsm- 100gsm
Διαπερατότητα αέρα 40-120 Nm/hr ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Εφαρμογή Τσιμέντο, putty, γύψος, σκόνη άνθρακα, λίπασμα, κονιοποιημένα και κοκκώδη αγαθά, πλαστικές ρητίνες και δομικό υλικό, κ.λπ.
Συσκευασία 400pcs/bale ή 4000-10000pcs/pallet, ή ως απαιτήσεις των πελατών
Ικανότητα παραγωγής 60000000 τσάντες/μήνας
Χρόνος παράδοσης Το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο μέσα σε 20 ημέρες μετά από την επιβεβαίωση διαταγής, ο πιό πρόσφατος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
Όροι πληρωμής T/T 30% εκ των προτέρων, T/T η ισορροπία πριν από την παράδοση

 

Η επιχείρησή μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των λύσεων συσκευασίας PP (πολυπροπυλένιο) και για τις βιομηχανικές και λιανικές εφαρμογές. Ειδικευόμαστε στην παροχή της υψηλής απόδοσης εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας που προσαρμόζεται για να ικανοποιήσει τα συγκεκριμένα αιτήματα των πελατών μας. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τις υφαμένες τσάντες βαλβίδων PP, μεταξύ άλλων.

Οι υφαμένες τσάντες βαλβίδων PP μας σχεδιάζονται για να είναι οικονομικώς αποδοτικές, παρέχοντας την ανώτερη γραφική παράσταση και τυπώνοντας τις ικανότητες. Είναι επίσης λίπος και υγρασία-ανθεκτικοί, με την υψηλές δύναμη έκρηξης και την αντίσταση οπής. Επιπλέον, οι ταινίες PP μας είναι βιώσιμες και ανακυκλώσιμες, κάνοντας τους μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή συσκευασίας.

Οι υφαμένες τσάντες κατώτατων βαλβίδων φραγμών πολυπροπυλενίου μας είναι μια ευπροσάρμοστη και ανθεκτική βιομηχανική λύση συσκευασίας που μπορεί να συσκευάσει τα διάφορα ξηρά flowable προϊόντα στους σωλήνες συσκευάζοντας τον εξοπλισμό. Γίνονται από τις υφαμένες κασέτες PP και την ταινία PP, κατάλληλος για τις κοκκώδεις ή λεπτές σκόνες. Χαρακτηρίζουν την υψηλή δύναμη έκρηξης για να μειώσουν την απώλεια προϊόντων και να αποβάλουν τη θραύση. Το υφαμένο ύφασμά μας είναι επίσης εξατομικεύσιμο από την άποψη του χρώματος, ενώ οι τσάντες μας είναι αναπνεύσιμες, υγρασία-ανθεκτικές, και stackable. Προσφέρουμε την εκτύπωση χρώματος μέχρι 8, συμπεριλαμβανομένης της photorealistic γραφικής παράστασης, με την ηχιτική σφραγίδα, πιέτα-μέσα, ή τις τυποποιημένες εσωτερικές επιλογές μανικιών.

Τα PP μας που συσκευάζουν τα προϊόντα είναι ελαφριά, υγρασία-ανθεκτικά, και μια ιδιαίτερα ανθεκτική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τσάντες εγγράφου πολυ-τοίχων. Κερδίζουν τη δημοτικότητα στα συνολικά, γεωργικά, τρόφιμα, και τις βιομηχανίες τροφών λόγω της ανώτερων απόδοσης και της οικονομικής αποτελεσματικότητάς τους.

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις περιεκτικές λύσεις συσκευασίας που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες τους. Οι υφαμένες τσάντες βαλβίδων PP μας είναι συμβατές με τα μηχανήματα αυτόματος-bagger-αυτοκινήτων και αυτόματος-palletizer-αυτοκινήτων, με τις επιλογές μαρκαρίσματος και μερών # εκτύπωσης.

Μας επιλέξτε για τα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας PP που συσκευάζουν τη λύση που ικανοποιεί τις επιχειρησιακές ανάγκες σας.

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών 3

 

Οι υπηρεσίες μας
Πληροφορίες επιχείρησης

mtw-46276589.jpg.png.png

Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών 8Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών 9Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών 10Το κενό υφαμένο πολυπροπυλένιο PP τσιμεντάρει το κατώτατο σημείο 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg φραγμών τσαντών 11

FAQ

Q1: Είστε το εργοστάσιο ή η εμπορική επιχείρηση;

Α: Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 2005. Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, και ο προϊστάμενός μας έχει περισσότερο από 34 έτη που παράγουν την εμπειρία. Παρέχουμε την τσάντα τσιμέντου για τους πόρους της Κίνας για 10 έτη, η οποία είναι μιας που από μεγαλύτερης επιχείρησης τσιμέντου στην Κίνα.

Το εργοστάσιό μας περιλαμβάνει από:

Δύο Starlinger αυτόματη τσάντα που κατασκευάζει τις μηχανές (αγγελία Star*Kon AX+ Starlinger)

Δύο μεγάλη ταχύτητα Tapelines

Εκατό και πενήντα έξι μηχανές αργαλειών

Τρεις μηχανές ελασματοποίησης

Επτά μηχανές εκτύπωσης

Q2: Ποια είδη προϊόντος μπορείτε να παρέχετε;

Α: Τα κύρια προϊόντα μας είναι τσάντες κατώτατων βαλβίδων φραγμών και συνηθισμένη υφαμένη PP τσάντα. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής για την τσάντα τσιμέντου, την τσάντα οικοδομικού υλικού και τη χημική υλική τσάντα. Ειδικά για τις τσάντες κατώτατων βαλβίδων φραγμών, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει την πιό πρόσφατη αυτόματη τσάντα δύο κατασκευάζοντας τις μηχανές από την επιχείρηση της Αυστρίας Starlinger.

Q3: Πώς μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;

Α: Μπορείτε να με έρθετε σε επαφή με στο κατώτατο σημείο αυτής της σελίδας, και πρέπει να ξέρουμε το μέγεθος, το υλικό, την ποσότητα, το βάρος γραμμαρίου, την εκτύπωση, την περάτωση και άλλες απαιτήσεις που προτιμάτε να υπολογίσετε ένα ακριβές απόσπασμα.

Q4: Είστε πρόθυμοι να παρέχετε τα δείγματα;

Είμαστε ευτυχείς να παρέχουμε τα δείγματα σε σας. Εάν το δείγμα είναι στο απόθεμα, το ελεύθερο δείγμα και την ελεύθερη σαφή αμοιβή.

Q5: ποιος είναι ο χρόνος όρου και παράδοσης πληρωμής;

Συνήθως ο όρος πληρωμής είναι: T/T 30% εκ των προτέρων, T/T η ισορροπία πριν από την παράδοση.

ο χρόνος παράδοσης είναι: μέσα σε 15-20days για ένα εμπορευματοκιβώτιο 20ft ή το εμπορευματοκιβώτιο 40HQ για την πρώτη παράδοση φορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Cora Han

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613967750566

WhatsApp : +8613967750566